Oнлaйн-пiдгoтoвкa дo зoвнiшньoгo нeзaлeжнoгo нaвчaння

49170112

Пропозиція про співпрацю у впровадженні суспільно-освітнього проекту


Центр онлайн-навчання «Освіта-Онлайн» (http://osvita.online) м.Одеса пропонує спільну реалізацію унікальної як для України, так і для країн Східної Європи «Цільової програми з безкоштовної (відкритої) онлайн-підготовки до ЗНО для всіх учнів вашого регіону у форматі масових відкритих онлайн-курсів» з усіх предметів програми ЗНО.

Щороку всі випускники 11-х класів здають іспити ЗНО (зовнішнє незалежне оцінювання), за підсумками яких потім вступають до ВНЗ, фактично обираючи своє майбутнє в нашій країні.

При цьому можна констатувати, що від року в рік успішність складання ЗНО знижується. Це стосується як результатів в розрізі всієї держави, так і результатів учнів, які навчаються в школах Сумської області.

Так, наприклад, за результатами ЗНО-2016 року, за параметром «кількість високих результатів (160-200 балів)» учні Сумської області продемонстрували негативну динаміку у порівнянні із результатами ЗНО попередніх років (за даними офіційної статистики на http://stat.testportal.com.ua/. на цьому порталі можна також подивитися інформацію по окремих районах та містах).

Недостатня якість підготовки до ЗНО в окремих навчальних закладах, суттєвий розрив між можливостями школи та вимогами цих іспитів призводять до того, що учні та батьки вимушені масово звертатися до послуг репетиторів, що спричиняє велике навантаження на бюджети родин випускників (за найскромнішими підрахунками в середньому на репетиторів одна родина витрачає не менш ніж 1000 грн на місяць). Ті ж учні, які навчаються в школах невеликих сіл іноді не мають навіть такої можливості, просто внаслідок відсутності якісних репетиторів по окремих предметах.

Центр онлайн-навчання «Освіта-Онлайн» http://osvita.online пропонує спільну реалізацію унікальної як для України, так і для країн Східної Європи «Цільової програми з безкоштовної (відкритої) онлайн-підготовки до ЗНО для всіх учнів вашого регіону у форматі масових відкритих онлайн-курсів» з усіх предметів програми ЗНО.

До навчання на всіх курсах Освіта-Онлайн будуть особисто підключені ВСІ учні всіх шкіл вашого регіону.

Інформація про курси Освіта-Онлайн:

Освіта-Онлайн (http./Zosvita.online) — центр підготовки до ЗНО. Єдина в Україні повна «лінійка» курсів з підготовки до ЗНО з усіх предметів (з використанням максимального сучасного функціоналу, пропонованого мережею Інтернет: відео, тести, вебінари, інтерактивні моделі тощо). Усі курси ведуть експерти ЗНО, викладачі провідних шкіл та ВНЗ.

Статистичні дані:
• Понад ЗО 000 учнів України використовували матеріали курсів у 2015/2016 н.р.
• Середній бал слухачів курсів (серед тих, хто систематично займався): близько 175, приблизно на 15% вище за середні бали по Україні.

Які проблеми вирішують курси?

• Доступність освіти для всіх верств населення. Ми «приводимо» досвідченого вчителя до дитини у будь-який віддалений куточок.
• Суттєва економія коштів на репетиторах.
• Підвищення шансів на вступ до ВНЗ.

Які особливості підготовки з Освіта-Онлайн?

• Використання сучасних форм комунікації з учнем (відео, тексти, вебінари, тести, чати)
• Для роботи достатньо мережі Інтернета комп’ютера (або смартфона чи планшета).
• Курси підготовлені виключно авторитетними спеціалістами, експертами ЗНО.

Цільова аудиторія та вигодоотримувачі проекту:

• Учні 10—11 класів шкіл — зручний, сучасний та ефективний спосіб підготовки.
• Батьки учнів— суттєва економія коштів, додатковий спосіб підготовки для дітей.
• Місцева громада та представники влади — дієва та ефективна соціальна PR-віддача, зростання авторитету та довіри.
• Навчальні заклади – підвищення рівня складання випускниками ЗНО.

В рамках реалізації буде створена окрема стартова сторінка (лендінг), з якої учні будуть потрапляти вже на сторінку із курсами. На даному лендінгу буде розміщена вся необхідна соціально значуща інформація від Замовника (звернення, призив до дії (навчання) та ін.).

Всі необхідні роботи по підготовці та публікації курсів, взаємодії із учнями, залученню додаткових викладачів бере на себе Освіта-Онлайн (у співпраці із представниками Замовника).

Також Освіта-Онлайн бере на себе роботу по інформаційній підтримці проекту (SMM, ведення сторінок проекту в ВК, ФБ, інших соціальних мережах, візити в школи в рамках популяризації проекту, інформація підчас інтерв’ю в ЗМІ).

Вважаємо, що спільна реалізація такого проекту є дійсно суспільно корисною з багатьох точок
зору:

Рівний доступ до освіти;
Впровадження сучасних інноваційних, близьких дітям методів навчання;

Позитивні відгуки в ЗМІ та серед мешканців щодо пілотного для України проекту, створення привабливого «соціально спрямованого» іміджу;

Суттєва економія коштів родинами випускників.

Готові до зустрічі або спілкування в зручному для Вас форматі задля обговорення можливостей реалізації проекту та умов співпраці.

Контактна інформація:
Телефон: +380-67-487-88-83, +380-67-556-81-34
e-mail: [email protected]
З повагою,
Директор ТОВ «Освіта-Онлайн»

М.Одеса вул. Щоголева,14
Інформація подана відділом освіти, молоді та спорту

 

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

 

http://krasnews.at.ua/news/onlajn_pidgotovka_do_zovnishnogo_nezalezhnogo_navchannja/2016-11-08-6997

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: