Оновлення матеріально-технічної бази освітніх закладів Краснопільського району

comp2

Освіта є одним із вагомих чинників, який визначає майбутнє нації. Сьогодні серед актуальних завдань районної влади в цій галузі є забезпечення високої якості освіти та рівного доступу до неї.

Однією із складових забезпечення рівного доступу до освіти є створення безпечних умов для всіх учасників навчально-виховного процесу, збереження та поліпшення матеріально-технічної бази тощо.

Нещодавно один із таких заходів по забезпеченню навчальних закладів відповідним обладнанням відбувся в стінах Краснопільської ЗОШ, де керівники району передали школі 12 нових та сучасних комп’ютерів.

Так, в актовому залі Каснопільської ЗОШ I-III ступенів пройшло урочисте зібрання, з нагоди вручення освітньому закладу комп’ютерної техніки та шкільних меблів, придбані за кошти районного бюджету.

В актовий залі зібралися директор школи Анатолій Яремчук, педагогічний та учнівський колективи, а також почесні гості – голова райдержадміністрації Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко та заступник голови РДА Ірина Юхта.

Директор закладу привітав учнів та колектив з початком другого навчального семестру, подякував органам виконавчої влади за підтримку освітньої галузі, турботу про школу та державницький підхід до справи в розбудові української школи.

Далі до слова був запрошений голова райдержадміністрації Ю.А. Яремчук, який відмітив ті позитивні зміни, що відбуваються в галузі освіти, це, зокрема, зміцнення та оновлення матеріальної бази закладів, формування опорних шкіл тощо.

– Ми продовжуємо приємну традицію, яка склалася в минулому році, а саме наближення освітніх послуг до належного рівня та якості, адже наші діти мають навчатися в повністю оснащених класах. Нашим головним завданням залишається створення комфортних умов як для учнів так і вчителів. Тому ми не збираємося зупинятися на досягнутому, попереду ще багато роботи над реалізацією планів та задумів, – зазначив звертаючись до вчителів та учнів школи керівник району Юрій Яремчук.

І от настав довгоочікуваний момент передачі 12 комп’ютерів в розпорядження школи, які з рук очільників району отримали вчителі інформатики та учні.

Цього ж дня голови райдержадміністрації та районної ради завітали і до Краснопільської гімназії, де зустрілися з її директором, педагогічним колективом та учнями та вручили президенту учнівського самоврядування Едуарді Корнієнко 4 ноутбуки, які дадуть змогу ефективно, як вчителям, так і їх вихованцям працювати над створенням проектів, оформленням презентацій, конкурсних матеріалів тощо, гідно представляючи Краснопільщину на конкурсах і змаганнях обласних та всеукраїнських рівнях.

Керівники району побажали освітньому закладу, всім присутнім нових творчих злетів і перемог, миру і злагоди, добробуту й благополуччя.

Директор гімназії подякував за подарунки та запевнив очільників району, що навчальний заклад і надалі плідно працюватиме, надаватиме учням якісну освіту, готуватимуть їх до самостійного дорослого життя, розвиватимуть їх творчі здібності й таланти, а ще – виховуватимуть справжніх громадян своєї країни.

Джерело: http://krn.sm.gov.ua/index.php/uk/8-novini/3933-prodovzhuetsya-robota-po-onovlennyu-materialno-tekhnichnoji-bazi-osvitnikh-zakladiv-rajonu

comp3 comp1

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: