PEФOPМУВAННЯ CИCТEМИ OXOPOНИ ЗДOPOВ’Я PAЙOНУ – ШЛЯX ДO ПOКPAЩEННЯ PIВНЯ НAДAННЯ МEДИЧНOЇ ДOПOМOГИ

44278064

44278064.jpg

Питання роботи галузі охорони здоров’я районна влада завжди тримає на постійному контролі. У 2017 році продовжуються заходи по покращенню якості надання медичної допомоги, які були розпочаті в минулому році.

Так, проблемою багатьох років стоматологічного відділення центральної районної лікарні було застаріле устаткування. Проте, за минулий рік відділення було майже повністю забезпечено новим обладнанням. На черзі залишалася заміна крісла в хірургічному кабінеті. В супроводі головного лікаря Євгена Івахненка нове обладнання оглянули керівники району Юрій Яремчук та Віталій Савоненко. Стоматологічна установка для Краснопільської ЦРЛ придбана за 71 тис. грн., які було виділено з районного бюджету.

– Ця установка передбачена для багатьох видів робіт лікаря-стоматолога, має функції як для прийому хірургічного так і терапевтичного призначення. Проста в обслуговуванні та зручна у роботі, – розповідає лікар відділення Маргарита Головашова.

Крім цього ведуться ремонтні роботи і по Центру первинної медико-санітарної допомоги. Тут вже замінено вікна на енергозберігаючі, на що з районного бюджету було виділено 90 тис. грн. Також підписано договір з підрядником та розпочато ремонтні роботи кабінету щеплень, педіатрів, зберігання імунобіологічних препаратів, коридору та реєстратури. Сума виділених коштів складає 180 тис. грн.

Зміцнюється матеріально-технічна база закладів охорони здоров’я і в сільській місцевості, де вже значний обсяг робіт виконано по Угроїдській СЛА, запрацював фізіотерапевтичний кабінет у Осоївці.

– На часі реформування системи охорони здоров’я району, де найбільш актуальним є питання утримання та розвитку закладів медицини на селі. Основними напрямками діяльності по галузі у 2017 року залишається оновлення їх матеріально-технічної бази, проведення ремонту приміщень, енергозбереження тощо, – зазначив Юрій Яремчук.
Інф. Краснопільської райдержадміністрації

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

http://krasnews.at.ua/news/reformuvannja_sistemi_okhoroni_zdorov_ja_rajonu_shljakh_do_pokrashhennja_rivnja_nadannja_medichnoji_dopomogi/2017-05-19-7798

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: