ПEPEМOЖЦI

07680247

Продовження соціального мультимедійного проекту “Переможці” ознаменувалося презентацією, що 19-го квітня зібрала однодумців у київському залі Ballpark. Організаторами “Переможців 2” є ТСН і журнал VIVA!, а незмінним куратором– Соломія Вітвіцька.

15 нових натхненних історій про мужність та перемоги над собою, над болем, над обставинами. Це герої, які загартовують дух і тренують тіло, які надихають і допомагають іншим не здаватися, які пройшли крізь пекло випробувань та вийшли на світло, які вірять та сподіваються на краще, досягають нових перемог у мирному житті. Тепер родина Переможців збільшилася – наших героїв уже 35! Серед них наш земляк Анатолій “Бугор” Горбенко

55369254.jpg

“Переможці” здобули перемогу на війні, у спорті, в житті, перемогли себе. Вони готові поділитися з усіма своїм героїчним духом та неймовірною енергією, завдяки чому неможливе стає реальністю!

Головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька оголосила старт продажів у роздрібних мережах по всіх містах України другого благодійного видання Viva!Переможці. Вартість складає 70 грн. Зібрані від продажу кошти йдуть на психологічну реабілітацію та спортивне протезування ветеранів АТО.

 

http://krasnews.at.ua/news/peremozhci/2017-04-28-7717
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: