Пiд чac Нoвopiчниx тa Piздвяниx cвят пpикopдoнники Cyмcькoгo зaгoнy зaбeзпeчили пpaвoпopядoк нa дepжaвнoмy кopдoнi

64241888

Під час Новорічних та Різдвяних свят Сумський прикордонний загін у взаємодії з іншими правоохоронними органами вжив комплекс посилених заходів для забезпечення правопорядку на ділянці державного кордону в Сумській області.

У період свят охоронцями кордону було забезпечено безперебійну роботу усіх пунктів пропуску та забезпечено надійну охорону держрубежу, в межах компетенції прикордонники забезпечили усім подорожуючим максимально комфортні умови перетину кордону. Загалом з 31 грудня по 9 січня прикордонники Сумського загону оформили понад 94 тисячі осіб та понад 14,1 тисяч транспортних засобів.

Крім того за вказаний період вартовими кордону:

виявлено 5 осіб, які використовували недійсні паспортні документи;
виконано 12 доручень уповноважених державних органів;

за незаконне перетинання державного кордону України затримано 4 особи, з них 1 незаконний мігрант;

за порушення законодавства з прикордонних питань складено 36 адміністративних протоколів, на правопорушників накладено стягнень у вигляді штрафів на загальну суму понад 12 тисяч гривень;

в одному випадку виявлено 60 пігулок лікарського засобу «Трамадол», який є обмеженим для переміщення через державний кордон України та внесений до Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.
Підготував Роман Ткач

 

http://krasnews.at.ua/news/pid_chas_novorichnikh_ta_rizdvjanikh_svjat_prikordonniki_sumskogo_zagonu_zabezpechili_pravoporjadok_na_derzhavnomu_kordoni/2017-01-11-7255
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: