Piднe ceлo! Вoнo cпpaвдi зiгpiвaє дyшy кoжнoгo з нac.

36484212

Село моє, для мене ти єдине-
Криниця чиста з саду вигляда.
Хатина біла, сонях біля тину
Така є моя батьківська земля.

Рідне село! Воно справді зігріває душу кожного з нас. Це тепло проникає глибоко до серця. І де б ми не були, а невидимі промінчики притягують до себе, кличуть із далеких доріг до рідного села, до отчого дому. Вже стало доброю традицією у селі Бранцівка щороку відзначати День села. З нетерпінням цього свята чекають всі односельці.

56215305.jpg

В сільському клубі до мешканців села звернулися сільський голова – Володимир Дмитриченко та почесні гості: голова Краснопільської районної ради Віталій Савоненко, керівник ТОВ АФ «Семереньки» Тамара Сторожева, Краснопільський селищний голова Іван Хомічов та староста Бранцівської цекрви св. Параскеви Дмитро Моїсеєнко. Вони щедро вітали присутніх зі святом села та бажали усіляких гараздів, міцного здоров’я, миру, радості та добробуту. За доброю народною традицією їм вручили духмяний коровай.

57368984.jpg

Грамотою районної райдержадміністрації і районної ради нагороджено депутата Бранцівької сільської ради Марію Логошу. За активну громадську позицію, доброчинність та вагомий внесок у розвиток територіальної громади грамотами Бранцівської сільської ради нагороджені: сім’я Омелянчук, Євгенія Анохіна, Ірина Приходько, Сергій Копилов, Ольга Мельник, Ганна Сутурменко, Катерина Свинаренко та Катерина Карпенко.

65788676.jpg

Виставка декоративно-ужиткового мистецтва була представлена на розсуд глядача чудовими роботами місцевих майстринь Ніни Рудакової, Ганни Сутурменко, Катерини Свинаренко та Катерини Карпенко.

25264984.jpg

Чудовий різножанровий святковий концерт подарували присутнім у залі місцеві самодіяльні митці, зокрема дитячий колектив та ансамбль Бранцівського НВК, солісти Ірина Приходько, Людмила Руденко, Тетяна Негляд, Катерина Логоша, Юля Логоша, Марина Голопьорова, Оксана Приходько, Анна Негляд.

98968678.jpg

З концертними номерами виступили і гості: вокальний колектив Краснопільського селищного клубу під керівництвом Віри Підопригори та танцювальний колектив «Свати» Жигайлівського будинку культури Тростянецького району.

39304008.jpg

Кожен вихід аматорів сцени вдячні глядачі нагороджували цілком заслуженими оплесками. Свято не закінчилося із завершенням концерту. Воно продовжилось у спілкуванні за щедрим столом. Виїзний кафетерій приватного підприємця Тетяни Сіводіної зробили свято по домашньому затишним та незабутнім куштуючи смачний куліш, плов, сюрпу, вареники, пельмені і шашлики.

Спілкування, відпочинок, гарні враження та заряд позитивної енергії отримали всі, хто був на святкуванні Дня гостинного села Бранцівка.

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

http://krasnews.at.ua/publ/zhittja_kraju/gromada/ridne_selo_vono_spravdi_zigrivae_dushu_kozhnogo_z_nas/6-1-0-694

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: