Пiдвeдeнo пiдcyмки poбoти cyдy зa 2016 piк

43544178

15 березня 2017 року в Краснопільському районному суді Сумської області відбулися збори суддів та працівників апарату Краснопільського районного суду Сумської області, під час яких було підведено підсумки роботи суду за 2016 рік.

Підведення підсумків розпочав керівник апарату суду Придатко В.М. Також зі своїми звітами виступили заступник керівника апарату суду Щербак О.О., секретарі суду Остапенко К.М., Кошлата В.М. та Мішеніна Л.І., консультант суду Ярова С.І., головний спеціаліст з інформаційних технологій Вольвач Р.П. та судовий розпорядник Завгородня С.М.

Загалом виступи працівників апарату дали підстави для висновку про те, що в цілому робота була раціонально організована та спрямована на максимальне підвищення ефективності правосуддя. Недоліки, які траплялися, оперативно усувалися, причини їхнього виникнення аналізувалися для недопущення їх повторення.

Завершила підведення підсумків голова суду Косар А.І., яка зазначила, що у 2016 році, попри всі труднощі, покладені на апарат функції виконувалися належним чином. Зупинилася на планах роботи суду на 2017 рік. «Попри те, що минулий рік був складним у багатьох відношеннях, ми намагалися забезпечити високу ефективність функціонування роботи суду. Впевнена, що 2017 році кожен з нас реалізуватиме свої професійні можливості й здібності повною мірою».
Інф. Краснопільського районого суду.

 

http://krasnews.at.ua/news/pidvedeno_pidsumki_roboti_sudu_za_2016_rik/2017-03-16-7523
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: