ПO ГPOШI… З ВИБУXIВКOЮ

43454501

Минулі тижні через націоналізацію виявились складними і напруженими для вкладників «Приватбанку» по всій Україні, а в Краснопіллі невідомі взагалі не придумали нічого кращого, як піти за грошима вночі і з вибухівкою. У нашому невеличкому селищі ця пригода наробила неабиякого галасу, і вже за кілька годин обросла чутками, ніби злочинці змогли «зірвати куш» у сотні тисяч гривень.

За коментарями ми звернулись до Краснопільського відділу поліції, де нам повідомили, що дійсно 25 грудня близько четвертої години ранку до чергової частини надійшло повідомлення від начальника охорони банку О. В. Базалія про вибух банкомату, що розташований біля магазину в районі Краснопільського ринку.

Менше, ніж за 10 хвилин до місця пригоди прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що вибухом пошкоджено банкомат та скло вітрини магазину, в якому він розташовувався. Попри це зловмисникам не вдалося заволодіти коштами з банкомату, нічого не зникло і в магазині.

Відкрито кримінальне провадження, даний злочин кваліфікується, як незакігченний замах на крадіжку. Триває слідство. Разом з тим працівники поліції звертаються до жителів Краснопілля за допомогою Якщо хтось бачив напередодні в районі базару, біля банкомату невідомих, підозрілих людей чи автомобіль – звертайтесь до відділу поліції. Можливо саме завдяки Ваші допомозі зловмисників вдасться затримати.

 

http://krasnews.at.ua/news/po_groshi_z_vibukhivkoju/2016-12-31-7214
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: