Пoлiцeйcькi зaтpимaли вoдiя,який cмepтeльнo тpaвмyвaв дитинy i зник з мicця пoдiї.

31433546

 

48980073.jpg

Ним виявився 30–річний житель Краснопільського району. Аби уникнути відповідальності за скоєне, водій,навіть,сховав свій транспортний засіб в лісі за декілька кілометрів від місця мешкання. Та прорахувався. Вжитими оперативно-розшуковими заходами був вирахуваний правоохоронцями і доставлений до відділку поліції.

Подія сталася на автодорозі в с. Земляне Краснопільського району. Проте, що машина збила 13- річного хлопця місцевим жителям повідомили його приятелі, які саме в той час разом з ним каталися на велосипедах і бачили трагедію на власні очі. Вони ж і описали поліцейським, які прибули за викликом , колір та прикмети зниклого автомобіля.

44237781.jpg

41699282.jpg

«Для розшуку зловмисника були задіяні буквально всі служби поліції : дільничні, оперативники, слідчі, працівники,по по нагляду за безпекою дорожнього руху. Був введений в дію план « Перехоплення». Ми опитували жителів сусідніх сіл, перевіряли транспортні засоби. І вже за дві години встановили особу водія і місце його мешкання. , – розповідає Константин Заіка , начальник Краснопільського відділення поліції, -Тож коли останній повернувся до дому там на нього вже очікували поліцейські. Спочатку він заперечував факт наїзду на малолітнього, проте згодом зізнався. Розповів, що побачив його вже в останню мить зіткнення, а втік – бо злякався»

14806302.jpg

Автомобіль водія з характерними ушкодженнями поліцейські знайшли схованим в лісі за декілька кілометрів від місця мешкання.

Нажаль життя дитини врятувати не вдалося. Отримані ним травми виявились несумісними із життям. По даному факту в поліції розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України, в рамках якої призначені ряд експертиз покликані встановити об’єктивну картину того, що сталося на автодорозі.. Згідно з чинним законодавством водієві загрожує позбавлення волі на строк до 8 років.

 

http://krasnews.at.ua/news/policejski_zatrimali_vodija_jakij_smertelno_travmuvav_ditinu_i_znik_z_miscja_podiji/2017-06-02-7871
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: