Популярні карпатські сувеніри: що привезти на згадку про відпочинок

zgarda_2

Чудова природа Карпат, самобутні традиції, чисте повітря і захоплюючі розваги ваблять туристів в будь-який час року. У цьому мальовничому куточку України є стільки всього цікавого, що повертаючись додому, мандрівники вже планують наступну поїздку, адже побачити все за один раз неможливо. Саме через насичений відпочинок про таку важливу річ, як пошук сувенірів, більшість згадує в кращому випадку в останній день, а в гіршому – вже в поїзді. Але не варто засмучуватися, якщо вам не вистачило часу на покупку пам’ятних речей і подарунків, з цією функцією відмінно впорається інтернет-магазин гуцульських сувенірів. Вибір на сайті zgarda.com.ua ні в чому не поступається відомим карпатським сувенірним ринків, а якість продукції вас обов’язково порадує.
ТОП-5 відомих гуцульських сувенірів
Вибір гуцульських сувенірів – це досить складне, але дуже цікаве заняття. Перш за все це пов’язано з тим, що традиційних виробів, які допомагають краще зрозуміти місцевий менталітет, звичаї і особливості побуту, дуже багато. Щоб не заплутатися в цьому різноманітті, в першу чергу зверніть увагу на найвідоміші і оригінальні речі, покупка яких є обов’язковим завданням для кожного любителя особливою карпатської атмосфери. До них відносяться:
1. Гуцульська вишивка. Унікальні орнаменти і цікаві візерунки не залишать байдужими справжніх цінителів мистецтва, тому стануть ідеальним подарунком. Причому це стосується не тільки сорочок або суконь, які є досить особистими речами, а й рушників, скатертин та інших видом домашнього текстилю.
2. Вовняні вироби. Повернутися з подорожі по Карпатам без м’яких і теплих речей з овечої вовни є непрощенним вчинком. Якщо ви не купили їх на сувенірному ринку, поспішіть зробити замовлення в інтернеті. До ваших послуг великий вибір шкарпеток, рукавиць, безрукавок, пледів і ковдр. До речі, варто згадати, що такі вироби мають не тільки естетичну і практичну цінність, але також володіють лікувальними властивостями. Наприклад, натуральні вовняні капці допоможуть вилікувати радикуліт і позбутися від болю в суглобах.
3. Гуцульська кераміка. Вона відома в усьому світі, тому обов’язково скористайтеся можливістю купити гарний набір глиняних глечиків або невеликий горщик для подачі традиційних страв.
4. Прикраси з бісеру. Вибір цих красивих традиційних виробів настільки величезний, що без проблем можна підібрати як відмінне доповнення до улюбленого вишитому поряд, так і цікаву деталь для вечірнього, офіційно-ділового та навіть повсякденного способу.
5. Мило ручної роботи. Після такого розкішного подарунка ваша шкіра навряд чи захоче повертатися до звичайних засобів, адже виготовляється тут косметична продукція таїть в собі силу природи Карпат.
Вибираючи карпатський сувенір, не варто купувати безліч магнітиків та інших дрібниць. Набагато краще зупинитися на одній добротної речі, яка не тільки буде постійно нагадувати про чудовий відпочинок, але і стане джерелом гуцульської атмосфери у вашому домі.

Адрес магазину:
Украинские Карпатские Сувениры — Zgarda.com.ua
м. Косів, вул. Гвардійська 28.
Телефон:
(096) 934 65 84 (066) 979 80 80

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: