Пpaцювaти вчитeлeм – Бoжий дap!

48757421

І безлічі професій на Землі,
Які вже є, яких ще будуть вчити, –
Є головна, як віщий, сущий хліб,
І назва цій професії – Учитель!


Краснопільська гімназія славиться не лише здобутками та стараннями своїх учнів, а й дружнім злагодженим учительським колективом, який працює перш за все для дітей та світлого майбутнього нашої держави. Сьогодні мені б хотілося розповісти про мудру, досвідчену, добру, чуйну вчительку історії – Білоус Наталю Іванівну.

Працювати вчителем – Божий дар, дуже наполеглива та відповідальна праця. Адже в руках педагогів майбутнє нашої країни. Як це благородно – давати іншим знання, бути порадником, взірцем. Звичайно, для цього потрібно багато працювати, щоб уроки були цікавими та корисними. Наталя Іванівна, учитель Краснопільської гімназії, приклад для кожного учня. Завжди доброзичлива, усміхнена, щира та відверта у спілкуванні з дітьми та колегами, вона завжди оптимістично налаштована. Я думаю, що саме це допомагає їй готувати переможців та призерів ІІ і ІІІ етапів учнівських олімпіад з історії, переможців ІІ,ІІІ та ІV етапів наукових робіт у Малій Академії наук.

Ні для кого не секрет, що без минулого немає майбутнього. Саме тому я вважаю, що історія – один з найважливіших предметів шкільного курсу. Беззаперечно, кожен має знати якого він роду, хто його предки, і як наша Батьківщина пройшла нелегкий шлях до Незалежності. Саме це завдання ставить для себе Наталя Іванівна, учитель за покликанням, ідучи кожного дня до гімназії. Її урок – це не просто 45 хвилин вивчення предмету, а справжня подорож в інший період нашої історії, знайомство з фактами та персоналіями. До сих пір мені не вдалося зрозуміти, як без всіляких сварливих слів чи голосних зауважень нашій вчительці вдається зберігати повну дисципліну серед учнів. Це, без сумніву, свідчить про професіоналізм та внутрішню енергетику Наталі Іванівни, яка з дня в день продовжує творити особистостей із власною громадянською позицією. Тож хочеться побажати їй допитливих учнівських очей, творчого натхнення, всіляких гараздів!
Едуарда Корнієнко,
Президент Краснопільської гімназії.

 

http://krasnews.at.ua/news/pracjuvati_vchitelem_bozhij_dar/2016-12-22-7173
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: