Пpo cyбcидiю нa твepдe пaливo i cкpaплeний гaз

16493720

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2016 року № 319 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” скасовано норму стосовно призначення субсидії на придбання твердого палива і скрапленого газу на наступний період без попереднього звернення заявника. Громадянам щороку слід подавати документи для оформлення субсидій на тверде паливо і скраплений газ. На тверде паливо субсидія виплачується один раз на рік. Це сума, яка покриває частину витрат на придбання твердого палива чи скрапленого газу.

Наприклад, сім’я живе у будинку, під’єднаному до електромережі та опадює дровами. Отримавши субсидію, сім’я матиме знижку на оплату за електроенергію щомісяця впродовж року і отримає також відшкодування на придбання твердого палива. На наступний рік для отримання субсидії на придбання твердого палива і скрапленого газу знову потрібно подати документи.

При заповненні заяви для отримання субсидії на придбання твердого палива і скрапленого газу особливу увагу слід приділити вірному заповненню особового рахунку, відкритому у відділенні банку, на який будуть перераховуватись кошти.
І.Данильчик,
заступник начальника управління соціального захисту населення.

 

http://krasnews.at.ua/news/pro_subsidiju_na_tverde_palivo_i_skraplenij_gaz/2016-12-28-7206
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: