Пpo oгoлoшeння кoнкypciв

26100627

Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації пропонує всім громадським організаціям району, ініціативним групам молоді долучитися до участі в конкурсі проектів інститутів громадянського суспільства та конкурсі практичних ідей патріотичного виховання, в реалізації яких можливо отримати фінансову підтримку.

Досвід реалізації державної молодіжної політики показує, що максимально дієвим є принцип делегування повноважень молодіжній громадськості, ініціативним групам молоді, інститутам громадянського суспільства. На сьогодні існують позитивні приклади такої співпраці у різних форматах, що також мають вираз і у значній фінансовій підтримці. Особливо актуальною є підтримка представників усіх зацікавлених установ та організацій у напрямку патріотичного виховання дітей та молоді.

Так, сьогодні на обласному рівні оголошено 2 важливих ініціативи:
– Конкурс практичних ідей патріотичного виховання (далі — КОНКУРС ІДЕЙ), кращі з яких в подальшому увійдуть у єдину збірку –альманах методичних рекомендацій, що буде виготовлена та розповсюджена у навчальні, позанавчальні, оздоровчі заклади області для подальшого використання;

– Конкурс проектів інститутів громадянського суспільства, фінансова підтримка яких буде надаватися за рахунок коштів обласного бюджету у 2017 році (далі – КОНКУРС ПРОЕКТІВ).

Координатором проведення обох ініціатив визначено управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації. З деталями проведення, термінами та регламентом кожного з Конкурсів можна ознайомитися на офіційному сайті Сумської обласної державної адміністрації в розділі «Молодіжна політика» за посиланнями:
– http://molod.sm.gov.ua/index.p….ovannya (КОНКУРС ІДЕЙ);
– http://molod.sm.gov.ua/index.phn/uk/ogoloshennya (КОНКУРС ПРОЕКТІВ).

З усіма пропозиціями та додатковою інформацією ініціативна, активна молодь Краснопільщини може звернутись до відділу освіти, молоді та спорту вул. Мезенівська, 4, ІІ поверх, каб. Спеціалісти, тел.71787, контактна особа – Рудоман Ольга Іванівна

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
http://krasnews.at.ua/news/pro_ogoloshennja_konkursiv/2016-11-08-6999

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: