Пpo пaнкpaтioн i бiaтлoн

Сергій Ковальов з Угроїд став чемпіоном Європи з панкратіону, а Віта Семеренко здобула срібло і бронзу в Тюмені. Про це далі в огляді спортивних новин.

65142400.jpg

У місті Кечкемет (Угорщина) розпочався чемпіонат Європи з панкратіону, граплінгу і ММА. У змаганнях беруть участь спортсмени з 27 країн європейського континенту.

У четвер, 28.03.2013, були розіграні медалі в панкратіоні. Змагання не випадково викликали величезний інтерес, так як три вагові категорії – 66, 77 і 84 кг – включені в програму Всесвітніх ігор з єдиноборств, які відбудуться восени цього року в м. Санкт-Петербург (Росія).

Учасники боролися не лише за місце на п’єдесталі пошани ЧЄ, але й за ліцензії на Combat Games, і зуміли продемонструвати високу майстерність і красу панкратіону.

Тим приємніше, що в умовах жорсткої конкуренції збірна України знову залишила всіх позаду: наші хлопці та дівчата завоювали 7 золотих і 3 бронзових медалі. І вкотре вдало на європейській арені виступив наш земляк, уродженець смт Угроїди Сергій Ковальов. Збірна в сьомий раз стала чемпіоном Європи у командній першості!

На другій позиції – наші старі суперники і найближчі конкуренти, збірна команда Росії.

Третє місце розділили команди Франції і Румунії.

Поздоровляємо чемпіонів:
Баранов Дмитро – Суми
Горобець Кирило – Суми
Ковальов Сергій – Суми
Висоцький Олександр – Суми
Чижевський Юрій – Чернівці
Беженар Ганна – Чернівці
Синявіна Вікторія – Суми

А також бронзових призерів:
Гузєв Сергій – Суми
Черков Артем – Суми
Андрущенко Олег – Суми

У другий день змагань чемпіонату Європи в Угорщині розігрувалися медалі в розділі ММА. У загальному командному заліку розділу ММА збірна України стала третьою. Наші спортсмени взяли 2 золоті, 1 срібну та 2 бронзові медалі.

У командному заліку:
1 місце – Росія
2 місце – Румунія
3 місце – Україна
4 місце – Франція

55977988.jpg

Віта Семеренко здобула срібло і бронзу другою в рамках кубка Росії на приз Губернатора Тюменської області, який відбувся 30-31 березня в Тюмені.

У жіночому мегамасс-старті перемогу святкувала Кайса Макаряйнен, яка практично всю гонку провела в ролі лідера. Віта Семеренко не закрила 3 мішені на першій ж «лежці», але потім зібралася і на останніх рубежах допустила лише 2 помилки. Третьою фінішувала Ольга Вілухина, але у результаті, спортсменку позбавили призового місця, оштрафувавши її на 2 хвилини за те, що вона не пройшла штрафний круг.

Валя Семеренко, припустившись 13 промахів, пересікла фінішну лінію лише 19-ю.

А вже наступного дня Віта завоювала бронзу у гонці переслідування. На дистанції 10 кілометрів вона показала результат – 32.13,7.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: