Пpo пpизoв гpoмaдян Укpaїни нa cтpoкoвy вiйcькoвy cлyжбy

s93946808

Про призов громадян України на строкову військову службу

1. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу“ та Указу Президента України від 29.03.2016 року № 122/2016 з 01 жовтня по 30 листопада проводиться призов громадян на строкову військову службу.

2. Явці на призовну дільницю Краснопільського районного військового комісаріату для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1996 року народження, яким в період чергового призову виповнилось 20 років, а також громадяни, які народились у 1989-1995 роках і у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову службу з різних обставин.

3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: смт. Краснопілля, вул. Мезенівська, 1 в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в Краснопільський районний військовий комісаріат 05 вересня 2016 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Краснопільського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

5. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані викликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

6. Громадяни, які ухиляються від призову і не являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.
Є. ЄВЧЕНКО,
військовий комісар Краснопільського районного військового комісаріату
підполковник

http://krasnews.at.ua/news/pro_prizov_gromadjan_ukrajini_na_strokovu_vijs/2016-08-04-6679

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: