Пpo зaбopoнy викopиcтaння pociйcькиx coцмepeж тa пpoгpaмнoгo зaбeзпeчeння в Укpaїнi

s85045069

 

15 травня Президент України Петро Порошенко підписав Указ про введення в дію рішення РНБО України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Документ забороняє українським Інтернет-провайдерам надавати доступ до ресурсів сервісів Mail.ru, «Яндекс» та соціально-орієнтованих ресурсів «Вконтакте» та «Одноклассники».

Також забороні підлягають низка російських компаній, які розробляють програмне забезпечення. Зокрема, під санкції підпадають «Лабораторія Касперського», «Доктор Веб», «1С», ABBYY.

З повним списком юридичних осіб, до яких будуть застосовані санкції, можна ознайомитися на офіційному сайті Президента за посиланням: http://www.president.gov.ua/documents/1332017-21850

Петро Порошенко доручив Кабінету міністрів, Службі безпеки за участю Національного банку відпрацювати механізм забезпечення виконання цього рішення.
Інф. Центру громадського моніторингу та контролю

 

http://krasnews.at.ua/news/pro_zaboronu_vikoristannja_rosijskikh_socmerezh_ta_programnogo_zabezpechennja_v_ukrajini/2017-05-17-7789
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: