Пpикopдoнники Cyмщини вiдзнaчили 24-y piчницю з Дня cтвopeння пpикopдoннoгo зaгoнy

13221561

Сьогодні, 20 жовтня, Сумський прикордонний загін відзначив 24-у річницю з дня створення.
11641534.jpg
Урочисті заходи розпочалися в місті Суми біля Меморіальної дзвіниці-пантеону героям-прикордонникам усіх поколінь, де керівництво Сумського загону на чолі з начальником загону полковником Валерієм Кравчуком разом ветеранами-прикордонниками Сумської міської громадської організації «Спілка прикордонників» на чолі з головою полковником у відставці Юрієм Лозинським вшанували пам’ять охоронців кордону, які загинули під час виконання завдань з охорони державних рубежів.

В подальшому в актовій залі управління загону відбулося урочисте зібрання. Учасники заходу згадали героїв-прикордонників, які віддали своє життя за незалежність України під час виконання обов’язків в зоні проведення антитерористичної операції, вшанувавши їх хвилиною мовчання.

48136876.jpg

Вітаючи присутніх зі святом, начальник загону полковник Валерій Кравчук зазначив, що персонал Сумського загону сумлінно виконує свої службові обов’язки в умовах підвищеного навантаження, щоденно доводячи, що вони є професіоналами своєї справи. Також Валерій Миколайович подякував ветеранам, волонтерським та громадським організаціям за їх значний внесок у патріотичне виховання молоді, підвищення авторитету та престижу Державної прикордонної служби України. Окремі слова вдячності очільник сумських прикордонників висловив волонтерові від громадської організації «Самооборона Сумщини» Валентині Мишаковій.

За вагомий внесок у забезпечення надійної охорони державного кордону України, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 24-ї річниці створення Сумського прикордонного загону військовослужбовців та працівників загону було заохочено правами Голови Державної прикордонної служби України, начальника Східного регіонального управління та начальника Сумського прикордонного загону.
Підготував Роман Ткач

смт Краснопілля

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

http://krasnews.at.ua/news/prikordonniki_sumshhini_vidznachili_24_u_richnicju_z_dnja_stvorennja_prikordonnogo_zagonu/2016-10-20-6929

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: