ПPИВIТ! Я НAPOДИВCЯ!

 

27673785.jpg

 

Одним із найзатребуваніших сервісів Міністерства юстиції України є надання послуг щодо прийняття та видачі документів про народження дитини безпосередньо у закладах охорони здоров’я.

Даний вид сервісу надається працівниками відділів державної реєстрації актів цивільного стану у всіх 17 спеціалізованих пологових будинках Сумської області та пологових відділеннях.

Одночасно із проведенням державної реєстрації народження дитини батьки можуть заповнити заяву і на реєстрацію її місця проживання.

Для проведення державної реєстрації народження дитини у пологовому будинку необхідно надати оригінали документів:
-медичне свідоцтво про народження, видане закладом охорони здоров’я;
-паспорти батьків;
-свідоцтво про шлюб (за наявності зареєстрованого шлюбу).

За нинішній рік працівниками відділів державної реєстрації актів цивільного стану Сумської області видано 2096 свідоцтв про народження у закладах охорони здоров’я та 1069 довідок про реєстрацію місця проживання.

Тож скористайтесь послугою отримання свідоцтва про народження дитини у пологовому будинку, адже це зручно, швидко, доступно та економить час батьків на відвідування відділів державної реєстрації актів цивільного стану.
І нехай маленькі синочки та донечки зростають на радість мамам і татам, про перші у їх житті документи – свідоцтва про народження – подбає Міністерство юстиції України!

 

http://krasnews.at.ua/news/privit_ja_narodivsja/2017-08-10-8203

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: