Про оприлюднення проекту рішення Краснопільської селищної ради

krasnopilskiy-rayon

Про оприлюднення проекту рішення Краснопільської селищної ради
«Про внесення змін до рішень сесій «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців, які працюють за спрощеною системою оподаткування».

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 № 1160 – ІУ, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних осіб, Краснопільська селищна рада повідомляє про наміри оприлюднити проект рішення «Про внесення змін до рішень сесій «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців, які працюють за спрощеною системою оподаткування».

З повним текстом проекту рішення бажаючі можуть ознайомитися в мережі Інтернет на офіційному сайті Краснопільської селищної ради в розділі «Регуляторна діяльність» з 23.01.2017 року.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом місяця з дня оприлюднення проекту рішення у друкованому або електронному вигляді на адресу: 42400, Сумська область, смт Краснопілля, вул. Мезенівська, 2, тел.(факс) 7-11 90, E-mail: [email protected].

Селищний голова І.П. Хомічов

Джерело: http://kras-meria.in.ua/ogoloshennya/538-povdomlennya.html

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: