"Oбepiг" – вoлoдap Кyбкa Нeзaлeжнocтi-2015

09475766

 

 

53120373.jpg

 

За багаторічною традицією в переліку заходів, присвячених Дню Незалежності, чільне місце посідає розіграш однойменного Кубка з футболу. Попри те, що напередодні команди грали матчі 15-го туру районного чемпіонату, позмагатись за почесний трофей виявило бажання шість колективів: «Оберіг» (Покровка), «Оріон» (Осоївка), «Вікторія» (Великий Бобрик), «Нива» (Рясне), «Юність» (Угроїди) та ФК «Тур’я».

22174021.jpg

Через тиждень, у 16-му турі, на нас очікує двобій «Оріона» та «Оберіга» – лідерів чемпіонату району, а цього дня сліпий жереб звів ці команди вже у першому кубковому матчі. Півгодини основного часу, (а грали команди два тайми по 15 хвилин), закінчився «сухою» нічиєю, а ось у серії післяматчевих пенальті фортуна була боці покровчан – 3:1.

Футбольна удача не підвела «Оберіг» і у півфіналі, де на них чекала «Нива» з Рясного. Програючи по ходу матчу з рахунком 1:0, ряснянці лише за мить до фінального свистка зуміли зрівняти рахунок, а ось у серії одинадцятиметрових поступилися з рахунком 5:4. Виходу у фінал гравці «Оберіга» мають дякувати своєму голкіперу Сергію Заїці.

60119921.jpg

На відміну від «Оберіга», свої задачі щодо виходу у фінал «Вікторія» з Великого Бобрика вирішувала в основний час. Спочатку з рахунком 1:0 вона обіграла «Юність» з Угроїд, а у півфіналі з таким же рахунком здолала ФК «Тур’я».

Рясним на гольові моменти виявився фінал, але все вирішив єдиний гол у ворота «Вікторії», тож цьогорічний Кубок Незалежності підняли над головами футболісти покровського «Оберіга», які з позитивними емоціями мають їхати наступних вихідних до Осоївки на важливий матч проти місцевого «Оріона».

 

http://krasnews.at.ua/news/oberig_volodar_kubka_nezalezhnosti_2015/2015-08-24-5363

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: