Розіграно Кубок відкриття футбольного сезону Краснопільського району

13 травня 2018 року у селі Самотоївка було розіграно Кубок відкриття футбольного сезону 2018 року. Цього дня на футбольне дійство з’їхалося 10 футбольних команд: «Оріон» с. Осоївка, ФК Мезенівка, ФК Покровка, «Явір» смт. Краснопілля, «Вікторія» с. В. Бобрик, «Юність» с. Угроїди, «Колос» с. Самотоївка, ФК Рясне, ФК Миропілля. Всі матчі цього дня були зіграні за вже заздалегідь проведеним жеребкуванням, в результаті якого було складено футбольну сітку матчів.
На відкритті були присутні голова Краснопільської районної ради Віталій Савоненко, Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА Іван Матлахов, які виступили із привітальним словом.
“Вже стало традицією розпочинати відкриття футбольного сезону в різних населених пунктах нашого району з метою популяризації футболу серед молоді, залучення широких верств населення до занять спортом. Приємно, що приймають участь у змаганнях три команди з Краснопільської ОТГ, дві команди з Миропільської ОТГ, одна команда з Верхньосироватської ОТГ та команди з Мезенівки, Покровки, Рясного. Впевнений, що сьогоднішні змагання пройдуть в безкомпромісній боротьбі. Нехай переможе сильніший!”, – зазначив Віталій Савоненко.
З самого ранку погода випробовувала всіх учасників футбольного свята сильним, прохолодним вітром і час від часу накрапав дощик. Всі учасники футбольних баталій – і гравці, і вболівальники мали можливість поласувати смачним попкорном та солодкою ватою, кулішем та шашликом, які були приготовані за сприяння в.о. старости Самотоївського старостинського округу – Івана Перерви.
Емоції вирували на футбольному полі від стартового до фінального свистка. У фіналі ж зустрілися команди: ФК Покровка та «Оріон» с. Осоївка, яка в напруженій та досить емоційній футбольній боротьбі залишила позаду себе одну із найсильніших команд району. З рахунком 2:0 перемогла команда с. Осоївка «Оріон» і стала володарем Кубку «Відкриття футбольного сезону Краснопільського району 2018 року». Звання «Кращий гравець кубка відкриття футбольного сезону 2018р.» отримали гравець команди «Оріон» с. Осоївка – Мисловський Максим та гравець команди ФК Покровка – Журавльов Володимир.
В урочистій обстановці були нагороджені почесними грамотами за зайняте ІІІ місце команди ФК Миропілля і ФК Мезенівка, ІІ місце посіла команда ФК Покровка, І місце – «Оріон» с. Осоївка.

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: