Шановні Краснопільчани!

lavka

В нашому селищі відбувається реконструкція центральної площі. На ній буде встановлено погруддя Т.Г. Шевченка, облаштовано європейську зону відпочинку, що буде містити зелені газони, фонтан з підсвіткою, додаткове зовнішнє освітлення, стильні і сучасні лавки, зону Wi-Fi, тощо.

Пропонуємо усім небайдужим та меценатам долучитися до гарної справи – встановлення лавки з іменною табличкою.

Телефон контактної особи:

066-437-42-76 Брижахіна Алла Володимирівна

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

3 comments

  • Марія Вікторівна Марія Вікторівна

    Добру справу започаткувала наша влада і мені сподобалась назва “європейська зона відпочинку” ! За останні роки це мабуть найбільш помітний проект з благоустрою Краснопілля. Я особисто не шкодую за те, що віддала свій голос на виборах за Івана Петровича Хомічова. Він людина слова і діла. Ось тільки душа болить за майбутнє нашої європейської площі. Сьогодні ввечері гуляла з онукою і побачила дві повалені дерев’яні фігури на дитячому майданчику. Немає слів, щоб виразити свою огиду до моральних деградантів, які нищать створене людською працею та талантом, бо мабуть самі ні на що інше не здатні. У мене велике питання до наших правоохоронних органів, чому в вечірній час у Краснопіллі не зустрінеш жодного поліцейського. Вранці на площі можна побачити купу битих пляшок з пива. Якось виходила після концерту і спостерігала як купка підлітків розпивала пиво прямо біля центрального входу до Палацу культури. Викрикували нецензурну лайку у спілкуванні між собою, якщо це можна назвати спілкуванням. Навколо не було жодного поліцейського, хоча в Палаці культури відбувався святковий захід і було багато дітей та людей похилого віку. Складається враження, що реформа поліції не торкнулася Краснопілля. Іноді в вечірній час прогулюватися з онукою буває страшно, особливо коли на лавках відпочивають добре підігріті алкоголем молоді люди з “відбірною” лексикою, або мотаються з шаленою швидкістю місцеві мажори на іномарках і страшно ходити навіть через пішохідний перехід. Одним словом поліцейського на вулиці зустріти Вам не вдасться. Відсутність правоохоронців на вулицях Краснопілля і приводить до безкарних вчинків, крадіжок, актів вандалізму. Тому я дуже переживаю за майбутнє нашої європейської площі!

    • Юрій

      Шановні дописувачі нашого порталу! Поясню суть звернення до Краснопільчан. Мова йде про можливість залишити про себе добру пам’ять про участь у реконструкції площі у вигляді іменної лавочки, яка буде встановлена на площі біля фонтану. Лавка коштує близько 2800 гривень. Якщо хтось має можливості і бажання виступити у ролі мецената, то можна звертатися за вказаним контактним номером. На лавці буде прикріплена табличка, на якій буде вказана інформація про благодійника (прізвище, ім’я). Ось таким чином людина і ввійде в історію реконструкції площі!

  • Mister Mister

    Погоджуюсь з Марією Вікторівною! Реконструкція площі та ще з таким чудовим задумом – непересічна подія у житті Краснопілля. Я би не драматизував ситуацію з вандалізмом. Більша частина молоді доволі адекватна і цінує красоту. Красота в свою чергу змінює людину на краще. Я так думаю, що сама реконструкція – це заслуга владної команди вцілому! Переживають усі учасники процесу! Що до охорони громадського порядку цілком згоден. Поліція переплюнула європейську – її не лише не видно коли немає правопорушень, але і не видно і під час правопорушень!

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: