Щe paз пopинyли y пpeкpacнi мoмeнти нoвopiчниx зaбaв.

54297129

В Осоївському Будинку культури відбулося театралізоване свято “Щедрий вечір”, який підготували директор БК Скороход Н. І. та бібліотекар Осоївського с/ф №2 Біденко Л.В. разом з дітьми.81082059.jpg

На свято завітав Дід Мороз та Снігуронька. Господаря і Господиню вітали щедрувальники щедрівками та колядками. Також на святі була присутня Циганка, яка подарувала глядачам запальний циганський танок. Діти-учасники представили казку “Колобок на Новий лад”. На свято завітали дві чарівні жінки Параска й Палажка. А також пройшов хіт-парад казкових героїв, де ведучими були Кощій та Баба-Яга, діти в ролях Мисливця, П’єро, Буратіно, Вовка, Ведмедя, Лисиці співали веселих пісень. Також звучали новорічні пісні у виконанні Лазоренко Ю., Денисенко В., Скороход Н.

49832183.jpg

Хочеться висловити подяку батькам, які допомагали готувати яскраві костюми дітям. Діти, в свою чергу, проявили активність, талант та артистичність у процесі підготовки свята та виступу.

Після дійства учасників свята почастували теплим чаєм, печивом та цукерками.

Учасники свята та глядачі отримали задоволення від якісно проведеного часу та ще раз поринули у прекрасні моменти новорічних забав.
Л.Біденко, бібліотекар Осоївського с/філіалу №2.

 

http://krasnews.at.ua/news/shhe_raz_porinuli_u_prekrasni_momenti_novorichnikh_zabav/2017-01-22-7302
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: