Щo для вac є джepeлoм iнфopмaцiї

53207989.jpg

В наш час високих технологій є багато способів отримання інформації. Можна читати газети та журнали, дивитись безліч каналів телебачення та слухати радіо на різних частотах, подорожувати сайтами всесвітньої мережі, отримувати новини на замовлення з повідомлень на телефон, ну і таке собі “сарафанне радіо” ніхто не відміняв. Звідки черпають новини наші земляки?

Тетяна 60, років: “Новини дивлюсь щоранку та щовечора по телевізору. Потім обговорюємо з сусідами. Районні новини дізнаюсь з районної газети та під час спілкування з односельцями в торгових точках та на пошті”.

Олена, 25 років: “Новини тільки з Інтернету. Думаю, що газети – це вже пережиток часу, але районку люблю переглянути, батьки передплачують, цікаво побачити і знайомі обличчя і новини місцеві”.

Олексій Володимирович, 75 років: “Новини дивлюсь і по телебаченню, і пресу читаю, потім порівнюю – інколи смішно, інколи сумно. Де правда – не відомо. Газети передплачую і республіканські, і обласну, і районну. Найкращий відпочинок увечері – переглянути свіжу газетку, яка ще не втратила аромату друкарської фарби”.

Оксана, 28 років: “Я вважаю не важливим, що є джерелом інформації, куди важливіше її достовірність. Інтернет – це добре, але там дуже багато неправдивої, надуманої інформації, за яку ніхто не несе відповідальності, на відміну від преси та телебачення. Газети передплачую для родини, сама переглядаю, читаю лише ту інформацію, яка мене зацікавила”.

Ігор Миколайович, 54 роки: “Телебачення та преса виконують однакову функцію. Особисто для мене правдивішою здається інформація, прочитана, і не в Інтернеті, а на папері, яку можна “підшити”, як то кажуть, до “справи”. А взагалі дивлюсь і телебачення, і в мережі частий гість”. Отже вибір за Вами. Не дарма говорять, що засоби масової інформації – це четверта влада.
Інф. “Перемоги”

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: