Щoдo peзyльтaтiв пpeдcтaвницькoї дiяльнocтi Кpacнoпiльcькoгo вiддiлy Oxтиpcькoї мicцeвoї пpoкypaтypи y 2017 poцi

65340579

 

Краснопільським відділом Охтирської місцевої прокуратури протягом поточного року до судів області в інтересах держави пред’явлено 4 позовних заяв на 4 891тис. грн., судом розглянуто та задоволено 2 позовних заяви на 249 тис. грн. В результаті заходів, вжитих Краснопільським відділом Охтирської місцевої прокуратури, у поточному році у власність держави повернуто 10 га земель сільськогосподарського призначення.

Так, у 2017 році Краснопільським відділом Охтирської місцевої прокуратури підготовлено позови в інтересах Державної екологічної інспекції в Сумській області та територіальних громад Угроїдської селищної та Славгородської сільської рад.

Слід також відзначити, що до Краснопільського відділу Охтирської місцевої прокуратури надходить значна кількість звернень громадян з питань представництва їх інтересів у суді, однак, відповідно до ст. 131-1 Конституції України на цей час органи прокуратури України у виключних випадках і в порядку, що визначені законом можуть здійснювати виключно представництво інтересів держави в суді, а тому звернення вжиття заходів прокурорського реагування представницького характеру в інтересах фізичних осіб є неможливим.
Ю. Явтушенко,
Прокурор Краснопільського відділу
Охтирської місцевої прокуратури
юрист 1 класу

 

http://krasnews.at.ua/news/shhodo_rezultativ_predstavnickoji_dijalnosti_krasnopilskogo_viddilu_okhtirskoji_miscevoji_prokuraturi_u_2017_roci/2017-05-30-7852
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: