Щoдo poзшиpeння кoлa гpoмaдян, якi мoжyть пpиймaтиcя нa вiйcькoвy cлyжбy зa кoнтpaктoм

Краснопільський райвійськкомат інфомує щодо розширення кола громадян, які можуть прийматися на військову службу за контрактом. 

Тобто, на військову службу за контрактом осіб рядового складу приймаються: 
• військовослужбовці рядового складу, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації;
• військовослужбовці рядового складу, які проходять строкову військову службу;
• громадяни призовного віку, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту;
• військовозобов’язані, резервісти, які не мають військових звань сержантського, старшинського і офіцерського складу та жінки з відповідною освітою віком від 18 до 60 років (під час мобілізації, на особливий період).

Щодо мотивації та переваг для військовослужбовців, які укладають контракт 

Щомісячне грошове забезпечення військовослужбовців за контрактом (від 2 800 грн. та більше) вище, ніж у військовослужбовців строкової військової служби.

З 01 січня 2016 року планується підвищення грошового забезпечення до рівня ВМС, ВДВ та льотно-підйомного складу і ІТС авіації ПС ЗС України (від 3005 грн.).

Водночас керівництвом держави здійснюється пошук шляхів значного підвищення грошового забезпечення військовослужбовцям за контрактом, від 7 – 8 тис. грн.

Військовослужбовці за контрактом мають можливість вільного пересування за межами військової частини у позаслужбовий час.

http://krasnews.at.ua/news/shhodo_rozshirennja_kola_gromadjan_jaki_mozhut_prijmatisja_na_vijskovu_sluzhbu_za_kontraktom/2015-11-19-5713

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: