ШКIЛЬНA МAМA ГIМНAЗИCТIВ

08675515

Вчаться у тих, кого люблять!
Йоганн Вольфганг фон Гете

08675515.jpg

У своєму недовгому, але досить насиченому житті, я зустрічала дуже багато цікавих людей, які мене дійсно надихали. Але є в моєму житті Людина, яка за всі шкільні роки стала справжньою шкільною мамою. Моя розповідь і, звичайно, подяка буде адресована надзвичайній жінці, яка є справжнім професіоналом своєї справи – Ларисі Миколаївні Хомічовій. Незважаючи на те, що вона не проводила уроки в моєму класі, з впевненістю можу сказати, що за 11 років нашого знайомства ЛМ(як ми звикли її називати) стала найближчою для мене людиною в гімназії. Лариса Миколаївна, по-перше, надзвичайно талановитий мудрий педагог, своїм ставленням до роботи, до виконання своїх обов’язків вона є прикладом для кожного учня.

По-друге, ЛМ – дуже яскрава та неординарна особистість, яка завжди підтримує в будь-якій ситуації; вона не лише навчає, а й, зрештою, повчає за необхідності. Звичайно, таких потреб за період шкільного життя було чимало, але я пам’ятаю, що Лариса Миколаївна завжди повчала нас, поєднуючи суворість з добротою та любов’ю до всіх дітей, незважаючи на рівень знань чи вік.

Завдяки старанням Лариси Миколаївни, гімназія за часи свого існування зайняла лідерські позиції у сфері культури серед інших шкіл, її знають та поважають не лише в нашому Краснопіллі, а й у районі, області. Дякуючи сумлінному виконанню обов’язків Ларисою Миколаївною та її ставленню до кожного учня, обдаровані діти Краснопільської гімназії мають змогу реалізуватися, показувати власний потенціал, брати участь у великій кількості конкурсів, розвиваючи здібності, вміння, самовдосконалюючись.

Не вистачить ніяких слів, аби висловити мою безмежну подяку цій жінці за її надзвичайну доброту, турботу, добродушність, відвертість та самовіддачу. Можу з впевненістю сказати, що завжди буду пам’ятати всі настанови та поради Лариси Миколаївни і, у свою чергу, хочу побажати їй амбітних обдарованих учнів, наснаги та терпіння!
З безмежною вдячністю,
Корнієнко Едуарда, екс-Президент Краснопільської гімназії.

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

http://krasnews.at.ua/news/shkilna_mama_gimnazistiv/2017-06-13-7915

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: