Шкoлa paнньoгo poзвиткy дитини у Краснопіллі

91502088

 

Багато батьків хочуть бачити своє чадо«найрозумнішим»і освіченим. Для цього вони прагнуть розпочати навчання дитини якомога раніше – іноді мало не з «пелюшок». Таке батьківське прагнення цілком зрозуміло, проте мало хто знає, як потрібно правильно діяти. Раніше було зрозуміло – малюк займається вдома з мамою чи відвідує дитсадок, де вихователі проводять розвиваючі заняття згідно із затвердженою програмою. Сьогодні альтернативним рішенням є школа раннього розвитку дітей. Що собою являють такі заняття? Що вонидають малюкам? Спробуємо відповісти на основні питання.

Школа раннього розвитку дітей покликана допомогти всебічному гармонійному росту дитини, «налаштувати» її комунікативні навички, а також навчити керувати своїми емоціями.

На думку психологів, свідомість малюка віком до 6 років являє собою «губку», яка постійно вбирає величезну кількість інформації. Саме в цей період дитина засвоює і «перетравлює» масу нових знань, які дуже знадобляться їй в подальшому житті. Ось чому 4-5 річному малюкові набагато легше вивчити іноземну мову, ніж дорослому. Однак, такі «унікальні» здібності дитини потрібно постійно розвивати і спрямовуватиу потрібне «русло». Школи раннього розвитку дітей діють за методиками, які розроблені досвідченими педагогами.

Вихованці школи – діти 4-5 років, які у невеличких дружніх колективах відвідують цікаві заняття протягом двох років. Заняття проводяться за освітніми напрямами: «Розвивальні ігри», «Англійська мова», «Художня праця», «Ритміка», «Танцювальна мозаїка», «Музична абетка»…

Основною формою навчання є комплексні, комбіновані, інтегровані заняття з використанням пізнавальної, музичної, ігрової, рухової діяльності вихованців: ігри, бесіди, робота з дидактичним матеріалом, вправи, фізкультхвилинки.

Краснопільський районний центр дитячої та юнацької творчості, на базі якого планується створення школи раннього творчого розвитку дитини у новому 2017-2018 навчальному році, пропонує батькам дошкільнят задуматись про школу раннього розвитку для свого малюка і звернутисьу ЦДЮТ за консультацією з питання зарахування і навчання за телефоном 7-19-38 (методичний кабінет ЦДЮТ).

 

http://krasnews.at.ua/news/shkola_rannogo_rozvitku_ditini/2017-05-14-7771
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: