Свято першого дзвоника відбулося у школах Краснопільської ОТГ

У прекрасну, благодатну пору, коли осінь своїм пензлем розмалювала у різнобарвне полотно квітники і навколишню природу, приходить до нас свято першого дзвоника.

День Знань — це особливе свято! Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів – першокласників, а також і для випускників. Свято Знань цьогоріч видалося сонячним і теплим.

На урочистій лінійці в Краснопільській опорній школі побував Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук.

Виступаючи з вітальною промовою, керівник громади зазначив: «Цей навчальний рік є особливим, адже ми разом долаємо непростий шлях до реалізації концепції Нової української школи. Цього року до створення нового освітнього середовища для учнів 1-х класів долучилися всі освітні заклади громади, які приймуть до своїх стін 164 першокласника укомплектовані необхідним навчальним обладнанням та відремонтовані відповідно до вимог концепції».

Очільник громади побажав педагогам і учням, їхнім батькам міцного здоров’я, успіхів у навчанні, родинного тепла, здійснення всіх задумів, віри в світле майбутнє Краснопільщини, Сумщини та України. Не оминув увагою селищний голова також і ті зміни, які відбулися в житті Краснопільської школи, адже тут вже завершена тепломодернізація будівлі і на стадії завершення оздоблення фасаду приміщення та згодом очікується початок внутрішніх робіт, йдуть ремонтні роботи харчоблоку та найближчим часом має розпочатись будівництво міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям.

Урочисто, креативно та вражаючи відзначили свято Першого дзвоника в Краснопільській гімназії.

Особлива увага на святі була прикута першокласникам, які вперше сядуть за шкільну парту. Тут 23 першачка, завдяки спонсорській допомозі ТОВ «Новодмитрівське» отримали подарункові набори, а саме канцтовари, дидактичні матеріали тощо. Для них – це початок шляху у Країну Знань. Тому особливо цінно, щоб він запам’ятався дітям як важливий день, з якого розпочинаються несподівані відкриття, захоплюючі зустрічі, цікаві враження.

Інформація Краснопільської ОТГ.

 

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: