Цe Щeдpiвкa з cинoм Щeдpикoм iдe!

13463354

Вперше в цьому році вчителі та учні Михайлівського НВК вирішили привітати жителів селища з цим чудовим святом. Вони намагалися створити оригінальний сценарій, який був би цікавим для глядача: щедрівочки співали, водили козу і віршування промовляли – на щастя, на добро. Діти в українських костюмах відтворили атмосферу доброзичливості, яка завжди притаманна українцям, особливо в цей вечір. Саме тому його називають Щедрим!s46959716.jpg

Першими завітали маленькі щедрувальники в ТОВ “Михайлівські вогнетриви”, де їх тепло зустріла директор товариства Швець С.О. зі своїми колегами. Вона щедро віддячила дітям за виступ гарними гостинцями. З радістю та великим захопленням зустрічали дітей в місцевих магазинах. Потім вирушили вітати односельців.

Незабутні враження залишилися і в самих щедрувальників. Адже привітно і гостинно приймали їх не лише в кожній оселі, а й перехожі на вулиці. Приємно було бачити сльози радості на обличчях глядачів.

За свої старання діти отримали багато фруктів, солодощів. А за виручені кошти вирішили придбати настільні ігри та спортивний інвентар для уроків фізичної культури.
Вчителі Михайлівського НВК.

 

http://krasnews.at.ua/news/ce_shhedrivka_z_sinom_shhedrikom_ide/2017-01-22-7298
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: