Цi днi в icтopiї paйoнy. 10-18 cepпня.

13350799.jpg

1957. Посилилась здача овочів державі колгоспами району. Так, лише за 10-11 серпня на заготівельний пункт Краснопілля здано 117 центнерів огірків, 86 цнт помідорів.

11 серпня на стадіоні Мезенівського цукрокомбінату відбулись спортивні змагання по городках між мезенівською та низівською командами добровільного спортивного товариства “Харчовик”. Змагання закінчились з рахунком 1:1. В цей день змагалися між собою мезенівські і низівські футболісти та волейболісти. В обох зустрічах перемогу здобули мезенівські спортсмени.

1967. Новий колгоспний родильний будинок відкрито у селі Мала Рибиця. А на заводі вогнетривів оголошено конкурс на кращу раціоналізаторську пропозицію і винахід, які б значно полегшували працю робітників, мали високий економічний ефект для підприємства. Переможцям встановлені премії: перша – 25, друга – 15 і третя – 10 карбованців.

1996. При відділі молодіжної політики, фізкультури і спорту райдержадміністрації почала діяти соціальна служба для молоді, яку очолив Олексій Дзюба.

Між тим багатьох краснопільчан, та жителів с. Хмелівка особливо, хвилювала доля Ростакового ставка, який був випущений невідомими восени 1995 року. В ці дні справа з обладнанням його греблі доведена до логічного завершення. Зроблена вона добротно і надійно. Поступово водойма набирається водою.
Інф. “Перемоги”

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: