Цi днi в icтopiї paйoнy. 15-20 жoвтня

10788729.jpg

1949. У повоєнний час відбудовувались не лише села району, а закладалися підвалини спортивної слави Краснопільщини. Саме у ці дні в другій обласній спартакіаді сільської молоді взяли участь команди наших фізкультурно-спортивних колективів. Фізкультурники району встановили 3 обласних рекорди, зайняли чотири перші місця, три других і одне третє. А футбольна команда Красно-пільського району здобула перше місце в області.

А колгоспники артілі “Більшовик” Угроїдської сільради достроково, раніше на рік, збудували став площею 5 гектарів, який встигли навіть зарибити.

1981. У Малорибицькому сільському Будинку культури відбулися урочисті проводи молодих хліборобів колгоспу “Комунар” на службу до Лав Радянської Армії. Механізаторів Анатолія Шеліхова, Сергія Шуляка, шофера Олексія Єфімова і електрика Павла Костенка вирішили провести в армію згідно з впровадженням нових обрядів. На свято проводів зійшлись односельчани, партійне керівництво. На українському рушнику призовникам вручили військові кашкети, а колгосп придбав своїм працівникам сувеніри. До пізнього вечора в сільському клубі тривало свято. З концертом виступили учасники художньої самодіяльності.

Між тим з початку року водії автобусів Краснопільського автопідприємства 18035 перевезли 2 мільйони 80 тисяч пасажирів.

2000. У ці дні закінчився чемпіонат району з футболу, в якому взяли участь 12 команд. “Золоті” нагороди вибороли футболісти краснопільського “Прикор-донника”. Друге місце зайняла команда “Зміна” (Краснопілля), “бронзові” нагороди другий рік поспіль здобули футболісти ряснянської “Ниви”.

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: