У Гpaбoвcькoмy вiдбyлocь Cвятo ceлa

s37244174

Справжня Україна – не на столичному асфальті й у міністерських кабінетах. Щира, відкрита, доброзичлива – вона на спориші в затінку власноруч насаджених беріз, кленів і лип, серед простих людей, з якими виріс, розмовляєш однією мовою й співаєш тих же пісень. s19545106.jpg

10 вересня у селі Грабовське на малій батьківщині поета П.А. Грабовського відбулося святкування Дня села, яке розпочалося біля сільського Будинку культури. Із теплими словами вітань до жителів села звернулися сільський голова Володимир Стадніченко, а також поважні гості: голова районної ради Віталій Савоненко, заступник голови Краснопільської районної державної адміністрації Ірина Юхта.

З нагоди свята кращих жителів громади відзначили грамотами та подяками.

Працівниками будинку культури і не тільки, був подарований концерт програма якого включала в себе безпрограшні лотареї, пісні, нагородження грамотами кращих жителів селища тощо. Працювали торгові точки. Всі бажаючі мали можливість поласувати кулішем та шашликом, діти розважались на надувних батутах. Загалом свято вдалося. Хай і без зіркових гостей естради, без зайвих дорогих «викрутасів», проте дуже приємно було бачити велику кількість усміхнених облич, які отримали задоволення від спілкування одне з одним та виступів місцевих талантів.
Інформація Краснопільської районної ради.

 

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: