У Кpacнoпiллi AТOвeць poзгyлювaв iз гpaнaтaми в кишeнi

37775329

 

s28116876.jpg

Подія сталася в Краснопіллі. 46-річний чоловік, який перебував у короткостроковій відпустці, повернувшись із зони АТО, розгулював містом із гранатами в кишені. Невідомо які б наслідки для нього та оточуючих настали б у разі “спрацювання” боєприпасів, якби його вчасно не зупинили правоохоронці.

До працівників кримінальної поліції обласного управління надійшла інформація, що до Краснопілля у відпустку з АТО прибув 46-річний військовослужбовець, який привіз із собою вибухові пристрої. Для перевірки інформації вони виїхали до Краснопілля, де разом із місцевими колегами вилучили в чоловіка небезпечні боєприпаси.

“Оперативники зупинили військовослужбовця біля одного з торгівельних закладів міста та провели зовнішній огляд, – розповідає Олексій Бондар, т.в.о. начальника Краснопільського відділення поліції. – Вони виявили та вилучили в нього дві гранати “Ф-1″, які він тримав при собі. В подальшому, провівши обшук в його помешканні, поліцейські виявили та вилучили ще й один патрон до крупнокаліберної зброї. Наразі всі виявлені предмети направлені на експертне дослідження”.

По виявленому факту слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України
“Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”, в рамках якого правоохоронці з’ясують шляхи походження та мету зберігання вилучених боєприпасів. В разі експертного підтвердження, що дані предмети являються зброєю, чоловіку загрожує кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

http://krasnews.at.ua/news/u_krasnopilli_atovec_rozguljuvav_iz_granatami_v_kisheni/2017-03-18-7533

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: