У Краснопіллі визнaчили кpaщиx cepeд кoмaнд юниx вoлeйбoлicтiв

36285355

93983218.jpg

2 лютого у спортивній залі Краснопільського РПК відбулися змагання з волейболу серед команд юнаків загальноосвітніх навчальних закладів Краснопільського району.

У спортивному змаганні прийняли участь 10 команд юних волейболістів: Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ст., Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст., Миропільського НВК, Угроїдської ЗОШ І-ІІІ ст., Чернеччинського НВК, Осоївського НВК, Славгородської ЗОШ І-ІІІ ст., Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ст., Сіннівського НВК, Ряснянського НВК.

В рамках відкриття змагань з волейболу всім учасникам змагань побажали хорошої, цікавої гри, насиченої справжніми спортивними емоціями і обов’язково перемоги.

Ігри видалися цікавими та захоплюючими, хлопці демонстрували справжню волейбольну майстерність: вдалі подачі, влучні передачі та особливо захоплювала майстерність ударів над сіткою. Напруження ігор не спадало протягом всіх ігор. За підсумками впертої боротьби на волейбольному майданчику чемпіонський титул виграла команда Миропільського НВК, яка вже котрий рік поспіль не віддає титул чемпіона жодному з інших навчальних закладів району, другими стали волейболісти з Сіннівського НВК, які породили справжню сенсацію змагального дня, а замкнули трійку призерів, як і минулого року, спортсмени з Осоївського НВК.

По закінченні ігор відбулась церемонія нагородження переможців та призерів змагань. На закритті було висловлено подяку вчителям фізичної культури за високий рівень підготовки команд до змагань, гра яких щороку стає все більш майстерною, юним волейболістам за цікаву гру, всі вони впевнено боролись за перемогу. Також було повідомлено, що за результатами районних змагань з волейболу буде сформовано одну збірну команду яка захищатиме честь нашого району на обласних змаганнях, які відбудуться 08-10 лютого в м. Суми.

Ми віримо, що наші хлопці в обласних змаганнях гідно будуть захищати честь Краснопільщини, та намагатимуться показати не гірший результат аніж минулого року, де команда школярів нашого району з волейболу стала тріумфаторами!
К. Коваленко,
головний спеціаліст
відділу освіти, молоді та спорту РДА

 

http://krasnews.at.ua/news/viznachili_krashhikh_sered_komand_junikh_volejbolistiv/2017-02-06-7353
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: