У Краснопіллі пройшли урочисті заходи, присвячені святкуванню 25 річниці Збройних Сил України

zsu1

6 грудня у районному Палаці культури пройшли урочисті заходи, присвячені святкуванню 25 річниці Збройних Сил України. У залі зібралися військовослужбовці, учасники АТО, ветерани Збройних сил Украни, учнівська молодь, громадськість.
Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже фактично заново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах. Боєздатні нашої армії – це і здобуток та заслуга мільйонів українців, які щоденно роблять свій внесок у її розбудову.
З привітальними словами до військових звернулися голова райдержадміністрації Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко, селищний голова Іван Хомічов. Звертаючись до присутніх Юрій Анатолійович, Віталій Олексійович та Іван Петрович відзначили, що професіоналізм та відданість людей у погонах є запорукою обороноздатності та територіальної цілісності української держави. У складні часи перетворень та реформ армія вистояла лише завдяки героїчним зусиллям рядового та офіцерського складу, а також цивільного персоналу та всіх громадян України. Вони бажали військовим міцного здоров’я, надійного родинного тилу, віри у щасливе майбутнє нашої країни, мирного неба, щастя і добра.
До привітань також долучився військовий комісар Краснопільського райвійськкомату Євген Євченко.
Присутні в залі хвилиною мовчання вшанували земляків-героїв, які загинули на сході України, Олександра Шкурка, Віталія Піддубного, Артура Костюченка, Юрія Андрієнка, Сергія Лисенка.
В ході заходу були вручені Подяки райдержадміністрації та районної ради військовослужбовцям, учасникам антитерористичної операції та волонтерам району.
Потім для всіх присутніх відбувся святковий концерт за участю учасника бойових дій в Афганістані, волонтера, уродженця Миропілля Володимира Щеглова та аматорів Краснопільщини в рамках проведення районного фестивалю військово-патріотичної пісні «Пам’ять, що пронизує серця», присвяченого Дню Збройних сил України.

Джерело: http://krasrada.sumy.ua/aktualni-novini/1122-svyatkov-zahodi-do-25-rchchya-zbroynih-sil-ukrayini.html

zsu6

zsu2

zsu3

zsu4

zsu5

 

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: