У Краснопіллі відзначили День Матері

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою.

Напередодні свята, 11 травня, в Краснопільському районному палаці культури матерів, жінок привітали Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук голова райдержадміністрації Сергій Хрупа та заступник  голови районної ради Іван Гавенко.

– Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги. Саме образ Матері, її сердечне тепло та ласка для кожної людини назавжди залишаються найдорожчими святинями, що втілюють моральні чесноти, самовідданість і самопожертву, символізують життя, родинне тепло, затишок і всеперемагаючу любов, – звернувся до матерів та жінок Юрій Яремчук.

Аматори сцени Краснопілля приєдналися до привітань своїми виступами. Протягом свята лунали пісні про матір, про родину, про те тепло, яке зігріває кожного протягом життя.

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: