У Краснопільському районі оновлюють стоматологічне обладнання.

stom_sam

Тільки на початку цього року було придбано обладнання для хірургічного кабінету стоматвідділення та дитячого стоматологічного кабінету Краснопільської ЦРЛ. Тепер черга дійшла до жителів Самотоївки: для їх сільської лікарської амбулаторії за кошти районного бюджету придбано стоматологічну установку з нижньою подачею вартістю майже 85 тисяч гривень.
– Переступати поріг кабінету наважуються далеко не всі дорослі, досить поглянути на старе обладнання, на якому я пропрацювала тридцять років, щоб стало зрозуміло, чому, – говорить лікар-стоматолог Самотоївської СЛА Ніна Миколаївна Тараненко. – А лікувати зуби в новому кабінеті боятися не варто – з новою бормашиною процедура безболісна, а ще беззвучна. Що говорити про відчуття пацієнтів, яких щодня приймаємо не лише з Самотоївки, а й навколишніх сіл, з Краснопілля, від 15 до 30 чоловік, коли навіть я тепер на роботу йду, як на свято. Хочу подякувати районній раді та районній державній адміністрації, Самотоївській сільській раді за нове обладнання і ремонт кабінету, за те, що втілили мрію всього мого життя.
На сьогодні сучасне стоматологічне обладнання мають всі стоматкабінети Краснопільської ЦРЛ: лікувальний кабінет, дитячий стоматологічний кабінет (облаштований за підтримки спонсорів) та придбано обладнання для хірургічного кабінету, в планах – укомплектування робочого місця хірурга-стоматолога. Тепер якісні стоматологічні послуги на новітньому обладнанні надаватимуться і в Самотоївці. В кабінетах проведені ремонти, вони оснащені необхідним обладнанням і люди мають можливість отримати необхідне лікування, – зауважив голова районної ради Віталій Олексійович Савоненко. – Тож можна сказати, що в нашому районі вже на сьогоднішній день можна отримати широкий спектр кваліфікованої стоматологічної допомоги.

Інформація Краснопільської районної ради.

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: