Учні Краснопільської гімназії є членами Євроклубу “Глобус”

Учні 5(9) класу Краснопільської гімназії є членами Євроклубу “Глобус”, який працює на базі гімназії її координатор – учитель англійської мови Підопригора Юлія Василівна.
“Головною метою клубу – інформування і виховання молодих людей у дусі спільних європейських цінностей, сприяючи встановленню гарних стосунків між однолітками різних національностей та європейськими неурядовими організаціями” – говорить Юлія Василівна.
З допомогою нашого координатора ми проводимо різні бесіди, вікторини, конкурси та ділові ігри. Цього року долучилася волонтер Корпусу Миру США в Україні – Рейван Мур. За її ініціативи, учні беруть участь у Міжнародній програмі, яка діє більш ніж у 50 різних країнах світу вже понад 60 років “YFU”. Завдяки міс Мур, ми вже мали змогу познайомитись з дітьми інших національностей також спілкуємось із іноземною молоддю,навчаємось працювати з інформацією із різних джерел, виконуємо завдання різних типів. Найактивніші члени клубу – Оксана Підопригора, Анна Рощина, Ангеліна Смірнова, Яна Пилипець, Олеся Ільченко,які чітко усвідомлюють статус англійської мови, її важливість у своєму майбутньому.

Анна Рощина


Надсилайте свої новини, статті, привітання на нашу поштову скриньку [email protected] 

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: