УМA ПAЛAТA №6

52071805

У всіх дурнів одна біда – по своїй дурості вони навіть не уявляють собі, що на світі є така штука, як здоровий глузд. На жаль, дурнів у нашому суспільстві не мало, тому їх сезонні психічні розлади час від часу дають про себе знати. Але коли, здавалося, дурні якимось вчинком досягли свого дна, «хомодебілуси» йдуть на новий рекорд власної тупості. Ну от скажіть, що потрібно ввижатися таким недоумкам, щоб полізти знущатися над ялинкою в центрі селища?

Поки невідомо скільки дурнів брало участь в екзекуції ялинки, паркану та Сніговика і скільки часу пішло у них на це, але результат невтішний – сьогодні вранці краснопільчани отримали “подарунок” під головну ялинку селища. Такі «подарунки» дурні роблять ледь не щороку, та все ж була надія якщо не на їх здоровий глузд, то бодай на страх перед камерами спостереження. Не допомогло.

Тепер є надія, що правоохоронці все ж знайдуть покидьків і оприлюднять їх прізвища і фото, адже люди мають знати в обличчя тих, хто вчиняє ось таке. Пари хвилин, проведених біля сплюндрованої ялинки виявилось достатньо, щоб дізнатися про нові види покарань для недомуків, у психічній адекватності яких доводиться сумніватися. Ума палата №6 – це якраз про таких.

 

http://krasnews.at.ua/news/uma_palata_6/2017-01-06-7230
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: