Управління соціального захисту населення Краснопільської РДА інформує

64640939

Управління соціального захисту населення Краснопільської районної державної адміністрації продовжує здійснювати направлення учасників бойових дій, інвалідів війни, із числа учасників антитерористичної операції на психологічну реабілітацію до реабілітаційних установ за їх вибором:

ДП «Клінічний санаторій» «Курорт Березівські мінеральні води» Харківська область,
ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Подільський Артек» Вінницька область,
ТОВ «Коло друзів» м. Київ,
ТОВ «Хирів-Рент-Інвест» Львівська область, ТОВ «Укрреабілітація» Київська область,
ТОВ «Міжрегіональний реабілітаційний центр» Одеська область,
ТОВ «Курорт Орлівщини» Дніпропетровська область,
ДП «Південь-Курорт-Сервіс» санаторій «Орізонт» Одеська область,
ТОВ санаторій «Карпатські зорі» Львівська область, Міжгосподарський санаторій «Токарі» Сумська область,
КЗ «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» Рівненська область,
ТОВ «Інститут прикладної кріології» м. Харків, Громадська організація «Історія життя»,
ДП «Лікувально-рабілітаційний центр для учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС ім. В.Т. Гуца» Київська область,
ПП «Курорти Приазов’я санаторій «Нафтохімік України».

Реабілітаційними установами надаються послуги з психологічної реабілітації, які включають індивідуальні та групові зустрічі з психологами у функції яких входить психологічна діагностика та консультування, а також відвідування різноманітних екскурсій до музеїв, пам’яток природи, спортивно-оздоровчі заходи, зокрема безоплатне відвідування басейну, спортивної зали, освітньо-пізнавальних та релаксаційних заходів залежно від індивідуальних побажань, отримувачів послуг, матеріально-технічної бази та розташування установи.

Також управління здійснює організацію оздоровлення зазначеної категорії громадян в санаторно-курортних закладах відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 року №200 та згідно медичних рекомендацій в порядку черговості та в міру надходження путівок.

Для забезпечення безоплатною санаторно-курортною путівкою та отримання реабілітаційних послуг учаснику АТО або законному його представнику, особа якого посвідчується паспортом необхідно подати до управління соціального захисту населення Краснопільської районної державної адміністрації заяву та відповідний пакет документів:

– копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;
– копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.
– медична довідка з лікарні форми 070-о (подається тільки для забезпечення санаторно-курортною путівкою);
– копія військового квитка (за наявності, подається тільки для забезпечення санаторно-курортною путівкою).
Курс реабілітації складає 14 днів.

Термін санаторно-курортного лікування учасників бойових дій та інвалідів війни – 18-21 день; інвалідів із захворюваннями нервової системи (з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку):
I та II груп – в санаторіях (відділеннях) спінального профілю – 35 днів;
III групи – в санаторіях неврологічного профілю – 18-21 день.

За довідками звертатися до управління соціального захисту населення Краснопільської районної державної адміністрації за адресою: смт. Краснопілля, пров. Шкільний,2, тел. 7-22-58

 

http://krasnews.at.ua/news/kurs_psikhologichnoji_reabilitaciji_ta_sanatorno_kurortne_likuvannja_dlja_uchasnikiv_ato_u_2017_roci/2017-02-05-7348
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: