Урочистості до Дня працівників сільського господарства пройшли у Краснопільському районі

День працівників сільського господарства – свято, яке традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботою про врожай.

Сьогодні, напередодні професійного свята, у Краснопільському районному Палаці культури для представників агропромислового комплексу району проведено урочисті заходи за участі керівників районної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, представників трудових колективів сільгосппідприємств району та інших почесних гостей.

Зі словами привітань, подяки за сумлінну працю, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району, побажань миру, здоров’я та достатку аграріїв привітали заступник голови районної ради Іван Гавенко та голова райдержадміністрації Сергій Хрупа.

Від районної ради, її депутатського корпусу зі святом присутніх привітав заступник голови районної ради Іван Гавенко. Він подякував аграріям району за невтомну, важку та вкрай необхідну працю і побажав подальшого підвищення ефективності роботи, гарних врожаїв та прибутків. «Особлива вдячність представникам агробізнесу, які допомагають сільським радам, розвиваючи місцеві території», – резюмував він.

Підсумки роботи сільськогосподарської галузі району озвучив начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Володимир Годуненко та відмітив високу продуктивність роботи господарств протягом року.

За особистий вклад у розвиток агропромислового комплексу району та досягнення в праці за підсумками 2018 року ряд кращих працівників сільськогосподарської галузі відзначили почесними грамотами та подяками районної державної адміністрації і районної ради.

В цей день для працівників агроформуваньрайону звучали щирі побажання та музичні вітання від працівників районного Палацу культури та дитячих колективів.

Інформація Краснопільської районної ради

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: