«Уявiть, щo ви – paдник нoвoгo Гeнepaльнoгo ceкpeтapя OOН…»

82954318

Укрпошта запрошує школярів від 10 до 15 років взяти участь у національному етапі 46-го міжнародного конкурсу епістолярного жанру для молоді «Уявіть, що ви – радник нового Генерального секретаря ООН. Яку глобальну проблему ви б допомогли йому вирішити в першу чергу і, щоб ви запропонували для її вирішення?», який проводить Всесвітній поштовий союз, спеціалізована установа ООН

Мета конкурсу – розвивати в молоді уміння формулювати та висловлювати свої думки, пробуджувати в них бажання писати листи, привернути увагу до тієї важливої ролі, яку відіграють поштові служби, зв’язуючи між собою людей по всьому світу.

Національний конкурс відбувається в два етапи: регіональний етап (конкурси організовують дирекції підприємства в 25 областях України та у місті Києві) проводиться з 15 грудня 2016 року до 15 березня 2017 року; фінальний етап (розглядатимуться твори, що посіли перше місце в кожній дирекції УДППЗ «Укрпошта») триватиме з 15 квітня до 30 квітня 2017 року. Оголошення переможців – до 30 квітня 2017 р.

Конкурсний твір має бути написаним прозовою мовою у формі листа, обсягом до 800 слів рукописного чи друкованого тексту, і мати всі його ознаки (адресу отримувача, форми привітання та закінчення, дату, підпис).

Критерії оцінки конкурсних робіт: повнота розкриття теми; особистий погляд на світ та проблеми, пов’язані з темою конкурсу; оригінальність творчого задуму; змістовність, щирість; логічність та самостійність викладу матеріалу; грамотність.

Для нагородження переможців національного конкурсу встановлюються три призових місця та відповідні винагороди: І місце – 5 000 грн; ІІ – 3 000 грн; ІІІ – 2 000 грн. Грошові винагороди виплачуються згідно з чинним законодавством шляхом переказу коштів на домашню адресу переможців конкурсу.

Конкурсні твори необхідно відправити не пізніше 15 березня 2017 року на адресу: відділ продажу послуг Сумської дирекції УДППЗ «Укрпошта», 40003, м. Суми, пл. Привокзальна,5(на конверті зробити позначку «Конкурс ВПС»), або на сторінці конкурсу у Facebook. Учасник конкурсу має вказати повну домашню адресу; прізвище, ім’я, по батькові; назву та адресу навчального закладу (школи), клас, у якому навчається; номер телефону (за наявності), а також надіслати своє кольорове фото.

Любий друже! Незважаючи на те, що ми живемо в епоху цифрових технологій, уміння правильно писати – це навичка, якою має володіти кожна молода людина для самореалізації. Візьми участь в конкурсі! Якщо твій твір буде визнано кращим в Україні, ти отримаєш унікальний шанс не тільки стати переможцем на міжнародному рівні, а й виграти фантастичні призи, серед яких – поїздка до міста Берн, столиці Швейцарії.

 

http://krasnews.at.ua/news/ujavit_shho_vi_radnik_novogo_generalnogo_sekretarja_oon/2017-01-16-7275
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: