В дoбpий чac

86342123

 

00413359.jpg

Найцінніший скарб людини – це її душа. Вона народжується з першим подихом немовляти. ЇЇ первозданна чистота нагадує алмаз, до якого ще не торкалася рука ювеліра. Тому цінність душі наших дітей – в наших руках, а знаряддя – багатогранне мистецтво. Щоб перетворити цей алмаз у діамант нам дано багато можливостей. Однією із цих можливостей скористалися й батьки, що привели своїх дітей до філіалу Краснопільсько ї музичної школи в Осоївському НВК.

Кожна людина, котра має дар від Бога чути – щаслива, а коли вона має можливість відчувати музику, коли не тільки відмінним слухом, але й серцем проникає в її душу мелодія , то така душа стає діамантом.

Ще зовсім недавно на поріг великого Царства Музики ступили і наші діти, маленькі, несмілі малюки. Але час летить невпинно… І з маленьких діточок – алмазиків виросли великі діаманти, найперші випускники нашої школи.

Можливо, вони всі різні, хтось яскравіший, хтось скромніший, але вони всі талановиті. Вони змогли подолати всі труднощі протягом шести років навчання і прикрасили свій найцінніший дар – свою душу, цим безсмертним мистецтвом – Музикою.

Музика лікує, музика єднає,
Вчить перемагати, надію вселяє,
Вчить терпіти, мріяти і жити,
Вчить любити, вірити, творити.

Музика – це вічне джерело пізнання,
Музика – це подих першого кохання.
Тож нехай не буде у світі родини,
Де би не торкнулась Музика дитини!

88059658.jpg

Ми всі щиро дякуємо викладачам цього чудового мистецта, які прикладали великих зусиль, щоб засіяти в душі наших дітей не тільки ноти, але й велике почуття до прекрасного, вічного. Вони виховали в них терпіння, адже це мистецтво потребує надмірного терпіння та наполегливості. Хочеться побажати вам міцного здоров’я, ще багато років засівати в душах дітей любов до чарівної неповторної музики!

А вам, діти, бажаємо бути схожими на соловейка, адже людину красить не її зовнішність, а її внутрішній світ. Хай вам у житті світить тільки мажорне сонечко, а якщо інколи пройде мінорна хмаринка, то не падайте у відчай, а ідіть вперед до своєї Мети! В добрий час!
Батьки випускників.
Газета “Перемога”

 

http://krasnews.at.ua/news/v_dobrij_chas/2017-06-18-7946
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: