В Краснопільській дитячій музичній школі відбулися урочистості

28 вересня, з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, Всеукраїнського дня музики та дня працівників освіти в Краснопільській дитячій музичній школі відбулися урочистості.

Із привітальним словом до всіх присутніх бібліотекарів району та викладачів дитячої музичної школи звернулись заступник голови районної ради Іван Гавенко, керівник апарату районної державної адміністрації Олена Завгородня, селищний голова Юрій Яремчук.

Хтось із мудрих сказав: „Бібліотекар – це не професія, а стан душі”.

І це справді так, бо бібліотекар – це насамперед творча особистість, завжди привітна людина, яка з повною віддачею служить суспільству, зокрема читачеві. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Тому подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.

Сучасний вчитель – інноваційна особистість, яка прагне іти ступінь у ступінь із науково-технічним прогресом і новинками у методах викладання. Хороший викладач повинен бути водночас і психологом, щоб виявити обдарованість дітей, створити сприятливі умови для її застосування, знайти найефективніші способи викладання, використовуючи при цьому індивідуальний «ключ» до кожного з учнів.

Таким чином, тільки комплексний підхід може очікувати на успіх, який втілюється у вихованні талановитої і здорової молоді.

Іван Васильович у привітанні побажав успіхів у цій благородній просвітницькій справі, міцного здоров’я, щастя та благополуччя всім бібліотечним працівникам та викладачам Краснопільської дитячої музичної школи.

В процесі заходу привітальним словом відзначила своїх колег начальник відділу культури і туризму районної державної адміністрації Анжела Назаренко. Кращих працівників було нагороджено в різних номінаціях грамотами.

Приємним доповненням заходу стали музичні номери у виконанні працівників культури.

Інформація Краснопільської районної ради.

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: