В oб’єднaннi нaшa cилa!

60894894

 

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в дітей загально-людських, моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників навчально-виховного процесу у Краснопільському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 1 “Малятко” проведено “Тиждень Толерантності”.28597789.jpg

Впродовж тижня робота практичного психолога Чорнощок І.В. була спрямована на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими.

План проведення тематичного тижня виявився насиченим та різноманітним. Психологічний куточок був наповнений інформацією про поняття “толерантність”, всі бажаючі могли прочитати вислови, які пов’язані з толерантністю, терпінням.

Упродовж тижня діти і педагогічний колектив приймали активну участь в різних заходах, як то “Кольорові долоньки”, Ділова гра з вихователями “Поговоримо про толе-рантність”, заняття “Доброта й рани заживляє”, “Ми хочемо жити й рости у добрі”, бліц – опитування “Міс толерантність педаго-гічного колективу”, акція “Квітка толерантності”).
І. Чорнощок,
практичний психолог
Краснопільського ДНЗ (ясла-садок) №1 “Малятко”.

http://krasnews.at.ua/news/v_ob_ednanni_nasha_sila/2016-11-30-7091
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: