Вicтi Iллiнcькoї гpoмaди

07854452

Різдвяні вітання в Іллінській православній громаді селища Угроїди

36877219.jpg

Кожного року в свято Різдва Христового Іллінський храм селища Угроїди збирає численну кількість вірян. Розпочинається Різдвяне богослужіння з нічної служби – Божественною літургією, ранком служиться святковий молебень, який завершують дитячі вітання.
Незважаючи на примхи зимової погоди, цьогорічний святковий день 7 січня продовжив цю чудову традицію.

За благословенням високопреосвященнішого Євлогія, архієпископа Сумського і Охтирського, настоятель Іллінського храму протоієрей Сергій Зеленський звершив нічну Божественну літургію та відслужив ранковий святковий молебень. За богослужінням отець Сергій зачитав вірянам Різдвяні послання Предстоятеля Української Православної Церкви та правлячого архієрея Сумської єпархії.

10345610.jpg

Продовжилось ранкове богослужіння дитячими вітаннями. Присутніх у храмі привітали з Різдвом Христовим учні діючої при храмі духовно-просвітницької школи. До вітань школярів долучилися і вихованці місцевого дитячого садочка, які прийшли до храму разом з вихователями та своїми батьками.

По завершенні святкової програми всі дітки отримали від отця настоятеля солодкі подарунки.

Угроїдська церковна школа отримала Архієрейську подяку

Третій рік вихованці церковної школи Іллінського храму представляють свої роботи для участі у єпархіальній Різдвяній виставці-конкурсі «Краса Божого світу», і кожного разу їх творчі доробки не лишаються не поміченими. Під керівництвом вихователя Заїки Наталії Анатоліївни діти освоїли техніку ізо-нитки, виробивши у виконанні робіт свій особистий стиль.

У понеділок, 9 січня, виставка завершила свою роботу. На підведенні підсумків, роботи угроїдських школярів дістали схвальну оцінку кваліфікованого журі та були відзначені Архієрейською подякою.
Більше фото тут: http://ugroedskaya-obs.moy.su

http://krasnews.at.ua/news/visti_illinskoji_gromadi/2017-01-11-7258
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: