Вiдбyлacя чepгoвa ceciя Краснопільської paйoннoї paди

03749873

13 січня відбулась чотирнадцята сесія районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Віталій Савоненко. Передувало сесії спільне засідання постійних комісій районної ради, на яких детально були опрацьовані всі питання порядку денного. В роботі пленарного засідання взяли участь 26 депутатів із 34 обраних, а також голова райдержадміністрації, депутат обласної ради Юрій Яремчук, його заступники, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій району, правоохоронних органів, сільські, селищні голови, представники громадськості та засобів масової інформації.

До порядку денного сесії було внесено 13 питань. Депутати погодили внесення змін до районного бюджету минулого та поточного року, заслухали і прийняли до відома звіт постійної комісії з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, промисловості, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього природного середовища.

У зв’язку із створенням Миропільської об’єднаної територіальної громади на сесії районної ради були прийняті рішення про передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ району навчальних закладів та майна закладів охорони здоров’я у комунальну власність Миропільської сільської ради.

В ході пленарного засідання було затверджено ряд технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок на території Краснопільської, Малорибицької, Грабовської, Ряснянської, Миропільської, Покровської та Тур’янської сільських рад.

 

 

http://krasnews.at.ua/news/vidbulasja_chergova_sesija_rajonnoji_radi/2017-01-17-7280

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: