Вiдкpили мeмopiaльнy дoшкy гepoю AТO

10039804.jpg
На подвір’ї Мезенівської загальноосвітньої школи відбулась церемонія відкриття меморіальної дошки підполковнику Збройних Сил України, герою-захиснику, учаснику АТО, командиру механізованого батальйону І танкової бригади в/ч 1815 А, випускнику школи Артуру Костюченку.

Загинув Артур Іванович 14 лютого цього року в селі Петровське, що за Волновахою Донецької області. Під час руху військової техніки на фугасі підірвався автомобіль, в якому він знаходився. Поховали воїна в рідному селі 17 лютого.

Присутні на церемонії рідні, друзі, однокласники, учні і педагоги школи, а також представники районної і сільської влади вшанували хвилиною мовчання пам’ять земляка.

94711063.jpg

У своїх виступах голови райдержадміністрації і районної ради Юрій Яремчук і Віталій Савоненко, Мезенівський сільський голова Микола Гавенко, директор школи Володимир Макаренко низько вклонилися і подякували батькам за те, що виростили і виховали такого сина, який здійснив найважливіший подвиг свого життя – захищав Україну від ворога.

05737256.jpg

Класний керівник і наставник Анатолій Левицький розповів присутнім про шкільні роки свого учня, його вдачу та позитивні людські якості, зазначив, що Артур пожертвував своїм життям в ім’я всіх нас та загинув як герой, захищаючи нашу державу, яким пишається та бере приклад громадськість та вся молодь.

16484730.jpg

Війна забирає найкращих – така жорстока реальність сьогодення. Роки, скільки б їх не минуло, не зітруть у наших серцях імена справжніх героїв. Схиляємо голови перед світлою їх пам`яттю.

Поділитися цим:

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: