Відправка військовослужбовців з Краснопільщини

35465193

Днями відбулася відправка військовослужбовців з Краснопільщини, які виявили бажання служити у Збройних Силах України за контрактом. Восьмеро справжніх чоловіків, у кожного з яких своє життя, своя доля, вирішили підписати контракт на військову службу.

Двоє з них, Сергій Грачов і Андрій Скляров – учасники антитерористичної операції, які вже пройшли випробування війною і після нетривалої перерви прийняли рішення повернутися у Збройні Сили України.

Хоч реально оцінюють фізичні та емоційні навантаження, з яким доведеться зіткнутися, на своє військове майбутнє налаштовані рішуче Олег Вертелецький, Дмитро Старков, Костянтин Острога, Руслан Бухрашвілі, Михайло Бабенко.
Усі вони не відкидають фінансового фактора. Зарплата контрактників становить на сьогодні від 7 тисяч гривень і більше, а в умовах, коли немає можливості працевлаштуватися, це непоганий заробіток. Однак досвідчені військові кажуть, що однієї лише зарплати мало для того, щоб людина пішла служити. У кожного з них має бути почуття патріотизму та любові до рідної держави.

Приміром, чого вартий чоловічий приклад родини Хиценків. Коли почалася агресія Росії, Сергій Хиценко проходив строкову службу. Розуміючи, що коли всі поховаються під видуманими хворобами по теплих домівках, то увесь тягар війни ляже саме на молодих строковиків, яким є його син, старший в родині Хиценків Сергій Петрович прийняв для себе рішення мобілізуватись на фронт. Сьогодні батько, учасник АТО, підтримує і поважає рішення сина повернутися в армію вже у якості контрактника.

Зрештою від чоловіків, які вирішили поповнити лави Збройних Сил України попри ризики і небезпеки, від їх наполегливості та бажання працювати, певною мірою, залежить, чи буде мир в Україні.
Інф. Краснопільського райвійськкомату

 

http://krasnews.at.ua/news/rishennja_varte_povagi/2016-12-04-7108
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: